{ "title": "Revani Yaparken Dikkat Edin", "image": "https://www.revanitarifi.gen.tr/images/revani-yaparken-dikkat-edin.jpg", "date": "20.01.2024 19:11:01", "author": "Himmet", "article": [ { "article": "
Öncelikle Sıvılarn ve Kuruların koyulması, fırının önceden ısıtılması, fırında yağlanmış bir kap kullanılması ve fırında ilk yarım saat fırını açmamak gerekmesi göze çarpan kilit noktalar!
Bu arada şerbeti dökmeden şerbetin soğumasına ve tatlıyı servis etmeden soğuyarak şerbeti emmesine izin verin.

Süslemeyi unutmayın! Kaymak, Ceviz, Fındık, Hindistan Cevizi, Antep Fıstığı, Portakal veya Mandalina bile kullanılabilir.

Revani yapması en zor tatlı değildir belki ancak ustalıkla yapılan ile, özensiz yapılmış revaniler arasındaki fark belirgin olarak ortaya çıkacaktır." } ] }