Yumurta ile şekeri köpürene kadar çırpın.
Üzerine azar azar 1 su bardağı sıvı yağını ilave yapın. Akıcı kıvama gelene kadar karıştırın. Limon kabuğu rendesi ve yoğurdu da ilave edip iyice karıştırın. Son olarak 1 paket irmik, elenmiş un, vanilya ve kabartma tozunu da katarak Türk revani tatlısının kekini hazırlayın. 180 dereceye getirdiğiniz fırına önceden ısıtmadan kekinizi koyun. Şerbeti hazırlamak için 5 su bardağı şekeri 6 su bardağı suyu geniş bir tencereye koyup yaklaşık 15 dakika kadar kaynatın. Şerbeti ocaktan almada yarım limon suyu sıkın. Şerbeti revani tatlısının kekinden önce yapın ve soğumaya bırakın. Kızarmış olan Türk revani tatlısının üzerine soğumuş olan şerbeti dökün ve dinlenmeye bırakın.
Kesmiş olduğunuz revani tatlısının üzerine Hindistan cevizi dökerek servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.