Meral Hanım, yaşadığınız bu talihsiz deneyim için üzgünüm. Tarifle ilgili bir sorun mu yaşadınız? Yardımcı olabileceğim bir konu varsa lütfen belirtin.
2. Cevap
Erkutay 19 Mayıs 2024 Pazar
Merhaba Meral Hanım, verilen tarifte tam olarak revani tatlısının yapılışına değinilmiştir. Gerekli olan malzemeleri tam ve ölçülü bir şekilde kullandığınız zaman gerekli kıvam tam olarak tutar ve beklenen lezzete ulaşabilirsiniz. Ancak bu tatlının şekeri çok önemlidir. Şekeri hafif ılıdıktan sonra koymanızda lezzet açısından fayda vardır.
urfalıZeynep 06 Nisan 2024 Cumartesi
görünüşü güzel ama unsuz nasıl birbirini tutucak merak ediyorum... yapacam ama meral hanımın ki gibi malzemem israf olsun istemiyorum
2 su bardağı un yazıyor tarifte. Nasıl un yok diyorsunuz
2. Cevap
Admin 06 Nisan 2024 Cumartesi
Sevgili urfalıZeynep, unsuz tariflerde genellikle bağlayıcı olarak yumurta, nişasta veya benzeri malzemeler kullanılıyor. Tarifin tüm detaylarına dikkat edersen, sonuçtan memnun kalacağına eminim. Şimdiden afiyet olsun!
Revani degil zebani butun malzemem bosa gitti sagolun
Cevap yazMeral Hanım, yaşadığınız bu talihsiz deneyim için üzgünüm. Tarifle ilgili bir sorun mu yaşadınız? Yardımcı olabileceğim bir konu varsa lütfen belirtin.
Merhaba Meral Hanım, verilen tarifte tam olarak revani tatlısının yapılışına değinilmiştir. Gerekli olan malzemeleri tam ve ölçülü bir şekilde kullandığınız zaman gerekli kıvam tam olarak tutar ve beklenen lezzete ulaşabilirsiniz. Ancak bu tatlının şekeri çok önemlidir. Şekeri hafif ılıdıktan sonra koymanızda lezzet açısından fayda vardır.
görünüşü güzel ama unsuz nasıl birbirini tutucak merak ediyorum... yapacam ama meral hanımın ki gibi malzemem israf olsun istemiyorum
Cevap yaz2 su bardağı un yazıyor tarifte. Nasıl un yok diyorsunuz
Sevgili urfalıZeynep, unsuz tariflerde genellikle bağlayıcı olarak yumurta, nişasta veya benzeri malzemeler kullanılıyor. Tarifin tüm detaylarına dikkat edersen, sonuçtan memnun kalacağına eminim. Şimdiden afiyet olsun!