Revani yapımına dair bu tarif gerçekten çok ilginç. Özellikle Baki Usta'nın tarifini denemek için sabırsızlanıyorum. İrmik ve şerbetin birleşimi tatlıya nasıl bir lezzet katıyor, merak ediyorum. Ayrıca, şerbetin hazırlanma aşamasında limon suyu eklemek tatlıya ne kadar ferahlatıcı bir tat katıyor, bunu deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Fırında pişirme süresi de tam kıvamında, altın rengini alana kadar pişirmek gerektiği bilgisi çok faydalı. Servis önerileri de harika, üzerine hindistan cevizi veya ceviz eklemek tatlının lezzetini artıracaktır. Sıcak şerbetle buluşturduktan sonra dinlendirmek de iyi bir fikir. Sonuç olarak, bu tarif kesinlikle denemeye değer görünüyor. Şimdiden afiyet olsun!
Revani yapımına dair bu tarif gerçekten çok ilginç. Özellikle Baki Usta'nın tarifini denemek için sabırsızlanıyorum. İrmik ve şerbetin birleşimi tatlıya nasıl bir lezzet katıyor, merak ediyorum. Ayrıca, şerbetin hazırlanma aşamasında limon suyu eklemek tatlıya ne kadar ferahlatıcı bir tat katıyor, bunu deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Fırında pişirme süresi de tam kıvamında, altın rengini alana kadar pişirmek gerektiği bilgisi çok faydalı. Servis önerileri de harika, üzerine hindistan cevizi veya ceviz eklemek tatlının lezzetini artıracaktır. Sıcak şerbetle buluşturduktan sonra dinlendirmek de iyi bir fikir. Sonuç olarak, bu tarif kesinlikle denemeye değer görünüyor. Şimdiden afiyet olsun!
Cevap yaz