Kakolu revani yapımında en çok hangi püf noktalarına dikkat ettiniz? Özellikle şerbetin soğuk olması ve kekin sıcak olması gerektiği kısmı beni düşündürdü. Bu ayrıntıyı uygulamak, gerçekten tat üzerinde ne kadar etkili oluyor? Ayrıca, yumurtaları ve şekeri çırparken ne kadar süre çırpmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Bu tarz ince detaylar, tatlının lezzetini artırıyor mu?
Kakolu revani yapımında en çok hangi püf noktalarına dikkat ettiniz? Özellikle şerbetin soğuk olması ve kekin sıcak olması gerektiği kısmı beni düşündürdü. Bu ayrıntıyı uygulamak, gerçekten tat üzerinde ne kadar etkili oluyor? Ayrıca, yumurtaları ve şekeri çırparken ne kadar süre çırpmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Bu tarz ince detaylar, tatlının lezzetini artırıyor mu?
Cevap yaz