Sade revani tarifini okumak gerçekten çok keyifliydi. Üzerine dökülen soğuk şerbetin sıcak tatlıya nasıl bir lezzet kattığını düşündüm. Yumurtaları ve şekeri çırparken karışımın kabarması için ne kadar çaba harcamamız gerektiği aklımda. Özellikle şerbetin soğuk olması, tatlının daha iyi çekmesi için önemliymiş. Peki, ilk denememde bu püf noktalarına dikkat edebilirsem, tatlının lezzeti nasıl olur? Revaniyi dilimlemeden önce iyice soğutmanın gerçekten kesim kalitesine etkisi var mı? Evde denemek için sabırsızlanıyorum!
Sade revani tarifini okumak gerçekten çok keyifliydi. Üzerine dökülen soğuk şerbetin sıcak tatlıya nasıl bir lezzet kattığını düşündüm. Yumurtaları ve şekeri çırparken karışımın kabarması için ne kadar çaba harcamamız gerektiği aklımda. Özellikle şerbetin soğuk olması, tatlının daha iyi çekmesi için önemliymiş. Peki, ilk denememde bu püf noktalarına dikkat edebilirsem, tatlının lezzeti nasıl olur? Revaniyi dilimlemeden önce iyice soğutmanın gerçekten kesim kalitesine etkisi var mı? Evde denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz