Bu kakaolu haşhaşlı revani tarifini görünce hemen denemek istedim. Özellikle şerbetin hazırlanış şekli ve kekin nasıl pişirileceği aşamaları oldukça net bir şekilde anlatılmış. Sizce şerbetin içine limon suyu eklemek, tatlıya nasıl bir tat katıyor? Ayrıca, hindistancevizi serpmek fikri de çok hoşuma gitti, bunu deneyen var mı? Keki fırından çıkardıktan sonra soğumasını beklemek zor mu? Acele etmeden mi yemeliyiz?
Bu kakaolu haşhaşlı revani tarifini görünce hemen denemek istedim. Özellikle şerbetin hazırlanış şekli ve kekin nasıl pişirileceği aşamaları oldukça net bir şekilde anlatılmış. Sizce şerbetin içine limon suyu eklemek, tatlıya nasıl bir tat katıyor? Ayrıca, hindistancevizi serpmek fikri de çok hoşuma gitti, bunu deneyen var mı? Keki fırından çıkardıktan sonra soğumasını beklemek zor mu? Acele etmeden mi yemeliyiz?
Cevap yaz