Krem şanti revaniyi yaparken özellikle şerbetin soğumasının önemini duydum. Peki, soğuk şerbetin kekin dokusunu nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, krem şanti yerine muhallebi kullanma fikri de ilginç, evde muhallebi yapmayı deneyip sonuçta fark yaratanlar oldu mu? Son olarak, çilek veya frambuaz sosuyla sunmanın tadını çıkaran var mı, nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor?
Krem şanti revaniyi yaparken özellikle şerbetin soğumasının önemini duydum. Peki, soğuk şerbetin kekin dokusunu nasıl etkilediğini deneyimleyen var mı? Ayrıca, krem şanti yerine muhallebi kullanma fikri de ilginç, evde muhallebi yapmayı deneyip sonuçta fark yaratanlar oldu mu? Son olarak, çilek veya frambuaz sosuyla sunmanın tadını çıkaran var mı, nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor?
Cevap yaz