Bu tarifi denemek harika bir fikir! Tart kalıbında muhallebili revaniyi yapmak oldukça keyifli görünüyor. Özellikle özel günlerde misafirlerime sunmayı düşündüğüm bir tatlı. Şerbetin soğuk, revaninin sıcak olması gerektiğini öğrenmek çok faydalı. Bu detay, tatlının lezzetini gerçekten artırır. Hamuru çırparken dikkat etmem gerektiğini de unutmamalıyım, aksi takdirde sertleşebilir. Muhallebiyi yaparken topaklanmaması için sürekli karıştırmanın önemini de not ettim. Buzdolabında dinlendirilmesi de tatlının lezzetini oturtacaksa, sabırsızlıkla beklemek zor olacak! Sunumda hindistan cevizi veya ceviz eklemek, tatlının görünümünü ve lezzetini daha da artıracak gibi. Gerçekten güzel bir tarif, denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu tarifi denemek harika bir fikir! Tart kalıbında muhallebili revaniyi yapmak oldukça keyifli görünüyor. Özellikle özel günlerde misafirlerime sunmayı düşündüğüm bir tatlı. Şerbetin soğuk, revaninin sıcak olması gerektiğini öğrenmek çok faydalı. Bu detay, tatlının lezzetini gerçekten artırır. Hamuru çırparken dikkat etmem gerektiğini de unutmamalıyım, aksi takdirde sertleşebilir. Muhallebiyi yaparken topaklanmaması için sürekli karıştırmanın önemini de not ettim. Buzdolabında dinlendirilmesi de tatlının lezzetini oturtacaksa, sabırsızlıkla beklemek zor olacak! Sunumda hindistan cevizi veya ceviz eklemek, tatlının görünümünü ve lezzetini daha da artıracak gibi. Gerçekten güzel bir tarif, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz