Tavuk göğsü revani tarifini okurken aklıma geldi; bu tatlıyı denemek istesem, acaba tavuk göğsünü haşlamak için en iyi yöntem nedir? Ayrıca, şerbeti hazırlarken limon yerine portakal kullanmak lezzeti nasıl etkiler? Kekin üzerine hindistan cevizi yerine fındık eklersem, farklı bir tat elde edebilir miyim? Bu tarifin özel günlerde misafirler için tercih edilmesi de dikkatimi çekti, acaba farklı mevsimlerde de sunulabilir mi?
Tavuk göğsü revani tarifini okurken aklıma geldi; bu tatlıyı denemek istesem, acaba tavuk göğsünü haşlamak için en iyi yöntem nedir? Ayrıca, şerbeti hazırlarken limon yerine portakal kullanmak lezzeti nasıl etkiler? Kekin üzerine hindistan cevizi yerine fındık eklersem, farklı bir tat elde edebilir miyim? Bu tarifin özel günlerde misafirler için tercih edilmesi de dikkatimi çekti, acaba farklı mevsimlerde de sunulabilir mi?
Cevap yaz