Yumurtasız revani tarifini okurken, aklımda şu soru oluştu: Yumurtasız bir tatlı hazırlarken, lezzeti korumak için kullanabileceğim en iyi alternatif hangisi? Özellikle yoğurt ve elma püresi gibi malzemelerin tatlıya katkısı hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Ayrıca, chia tohumunu kullanmanın avantajları nelerdir? Sizce bu malzemeler arasında hangi kombinasyonlar en iyi sonucu verir?
Yumurtasız revani tarifini okurken, aklımda şu soru oluştu: Yumurtasız bir tatlı hazırlarken, lezzeti korumak için kullanabileceğim en iyi alternatif hangisi? Özellikle yoğurt ve elma püresi gibi malzemelerin tatlıya katkısı hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Ayrıca, chia tohumunu kullanmanın avantajları nelerdir? Sizce bu malzemeler arasında hangi kombinasyonlar en iyi sonucu verir?
Cevap yaz